tiistai 1. marraskuuta 2011

Hyvvee marraskuuta!

Eli taas eloa vajaan viikon päivitys tauon jälkeen tännekkin blogiin. Kuten kaikki on vmaa huomannu, ni tossa lokakuus tuli kirjotettuu tosi vähän tähän blogiin, mut sihe tuli nyt muutos! Nyt on marraskuu, kuu vaihtunu. Voin aloittaa puhtaalta pöydältä, eikös joo? (:

Eli jos nyt laitan tän blogin ajan tasalle ja sit huomisest alkaen alan taas kirjoittelee päivän kuulumisii, laittelee taas enemmän kuvii ja sillee, oisko hyvä? Noh minust aineki. Eli ekaks vaik Stellan eläinlääkäri reissuun..

Eli oltiin siis viime viikon torstaina Stellan kanssa eläinlääkärillä. Itse olin siis epäillyt että kyseessä olisi ollut vatsassa/nivusessa oleva kasvain. Kyse ei kuitenkaan LUOJAN KIITOS ollut mistään sellaisesta. Ultrassa selvisi että kyse oli pelkästä paiseesta, joka olisi suht helppo hoitaa.

Ensin annettiin Stellalle antibioottia ruiskun kautta. Neiti ei olis millään tahtonut ottaa sitä lääkettä. Sit sen jälkeen lääkäri puristi kaiken mädän paiseesta pois. Stella ei oikein tästä tykännyt, joten päätti puraista lopuksi lääkäriä sormesta xd Mutta Stella on nyt kunnossa ja vielä reilun viikon antibiootti kuuri, muuten kaikki OK! (((:



Vajaan 3 viikon päästä olis sit tiedossa estekisat, jonne oon menossa kelläs muullakaan, ku Jerryllä (: Miun on ponille jo uudet kisakamatkin valmiina! Ponista tulee kyllä hieno...

Ennen kuin laitan kuvaa  niistä ponin kisatavaroista sanon sen verran. Juu Jerry on ruuna, mut miks Ruunalle ei voi laittaa punasta? Mulle on nyt tullu pljon kommettii niist et ei noi sovi tolle ponille ja väärä väri ja hyi vittu. Mut sit on ihmiset myös sanonu et ne tavarat sopii tosi hyvin Jerrylle! Joten pitäkää mölyt mahassanne en ota enää valituksia vastaan.

Must nää tavarat on just ihanat ja se et mie tykkään on pääasia!



Sit vajaan 4vk päästä on Hyvinkäällä hamstereille se GG, sinne ollaan menos ainaki Ronin ja Ilonan kaa (: Kattoo sit myöhemmin ottaako Stellaa/Feetuu mukaa ;)

Tämmöne postaus tänää, toivottavasti kepuutatte (:!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti